Resultaten voor frigokast

 
frigokast
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Polyesteren frigokast voor bestelwagen. Frigo kast voor lichte bestelwagen Voorzien van carrier koelgroep Met tussenwand binnenin en zijdeur Prijs te bespreken Geen mails aub. 25 april 2018 2143: Gooik. koeltoog, broodjesbar, 36, m verstelbare wandrekken 2m hoog, wandkoeler, frigokast, diepvrieskast.,
simulatie lening
De 600 liter koelkastkast houdt de versheid en smaak van de ingrediƫnten.
Professionele frigo kast 600 liter met 1 deur. Ontdek onze professionele frigo kast 600 liter met 1 deur voor in de horeca voor een optimale koeling van u voedingsmiddelen. Hij is voorzien van een koelingssysteem voor een optimale bewaring van u producten.
hotel charleroi
Inbouwkasten Keukenkasten IKEA.
Meer opties beschikbaar. Sorry, er is iets fout gegaan. Hoge kast koelkast met deur/3 lades. Sorry, er is iets fout gegaan. Hoge kast koelkast met deur/3 lades. Meer opties beschikbaar. Sorry, er is iets fout gegaan. Hoge kast koelkast/vriezer2 deuren.
lening
Zoekt U een tweedehands koeling? Verkoop tweedehands koeling.
Frigo deuren diepvries deuren tweedehands tweedekeus. Draaideuren schuifdeuren voor frigo of diepvries met vast kader opbouw montage. Klik hier voor een overzicht. Klik hier voor een overzicht. Bij de aankoop van een koeltoonbank moeten keuzes gemaakt worden: recht/gebogen glas, met/zonder extra bergruimte, met/zonder wielen, Koeltoonbanken beschikken over een extra gekoeld bergvak.
KOEL EN DIEPVRIESKAST2x350L. GN2/1 Diamond.
2 compressoren en 2 verdampers, onafhankelijk. Inbegrepen: 2x 2 roosters GN 2/1 530x650 mm. Frigokast: koelmiddel R134A. Vrieskast: koelmiddel R404A, binnendeur uitgerust met een warmteweerstand, depressieklep. 4 regelbare R.V.S. Vervaardigd in R.V.S. voor voeding, binnenkant AISI 304, buitenkant AISI 441 achterkant in behandeld staal, kleur grijs, monocoque chassis.
VDS-construct Vander Stichele.
De kast wordt van de vrachtwagen verwijderd, het chassis dient als basis voor de verdere opbouw van het containersysteem. De chassiscabine wordt volledig opnieuw geschilderd, kleur naar de wens van de klant. De chassiscabine wordt volledig opnieuw geschilderd, kleur naar de wens van de klant.
Professionele gekoelde frigo kast in inox met 1 volle deur 372 liter.
Gekoelde frigo kast in inox met 1 deur 372 liter. Deze gekoelde frigo kast in inox met 1 deur 372 liter voldoet aan alle hygiƫnische regels en is voorzien van een optimaal koelingssysteem waardoor er steeds de juiste temperatuur aanwezig is in de frigo.

Contacteer ons